21 april 2013 ~ 2 Comments

Fotoshoot Stoer en Glamour

Naomi Tijssen-4893Vandaag heb ik een twee fotoshoots gedaan van één model. Eerst een stoere look en daarna een glamour look.

Hiervoor heb ik bij model Naomi Thijssen de make-up en haren verzorgd.

Haar huid heb ik geëgaliseerd met concealer, waarna ik een foundation afgestemd op haar huid heb aangebracht. Onder en op de ogen is een lichtere kleur foundation gebruikt als highlighter. Vervolgens heb ik het geheel afgepoederd met een transparante poeder.

De wenkbrauwen zijn lichtjes bijgetekend en met een wenkbrauwgel gefixeerd. De haartjes zijn licht naar boven gekamd.

Ik wilde bij Naomi vooral de nadruk op de ogen leggen. Ik heb haar ogen opgemaakt met een grijze en zilveren oogschaduw. Grijs op het bewegend ooglid en zilver in de arcadeboog. Ook onder de ogen heb ik wat zilveren oogschaduw aangebracht. Boven de wimpers heb ik een zwarte eyeliner aangebracht. En in het oog een zwarte kohlpotlood. Haar wimpers heb ik aangezet met een zwarte mascara.

Op het jukbeen is een perzik kleurige blusher aangebracht. En op haar slapen is een oplichtende highlighter gebruikt.

De lippen heb ik mooi vorm gegeven met een nude kleurige lippotlood. Hiermee heb ik de lippen volledig ingekleurd.

De haren zijn wat getoupeerd voor een wildere look.Naomi Tijssen-4917

Hierna zijn de foto's genomen van deze eerste look.

Voor de tweede look heb ik over de bovenstaande shoot gewerkt. Op de ogen zijn gouden glitters aangebracht op het bewegende ooglid. Ook heb ik nepwimpers aangebracht. Hieroverheen heb ik een zwarte eyeliner gezet.

De lippen heb ik ingekleurd met een bordeaux rode lippenstift. En van extra veel glans voorzien met een transparante lipgloss.

Haar haren heb ik vervolgens flink getoupeerd van bovenop. Deze heb ik omhoog gestyled en achter op het hoofd vast gezet. De haren aan de zijkant van haar hoofd heb ik strak naar achteren gekamd en in een staart vast gezet.

Hier het resultaat van deze geweldige shoot. De foto's zijn gemaakt door Leon Duinmaijer.Naomi Tijssen-4776

Naomi Tijssen-4790Naomi Tijssen-4803Naomi Tijssen-4822Naomi Tijssen-4869Naomi Tijssen-4899Naomi Tijssen-4901Naomi Tijssen-4926Naomi Tijssen-4937

2 Responses to “Fotoshoot Stoer en Glamour”