07 april 2013 ~ 1 Comment

Fotoshoot Natural Beauty

DeborahL070413-046Vandaag heb ik een fotoshoot gedaan met als thema natural beauty. Hierbij is het de bedoeling het gezicht op te maken, zonder dat dit overduidelijk te zien is. Hoewel dit makkelijk lijkt, is dit een van de moeilijkste onderdelen.

Hiervoor heb ik bij model Deborah Lohn Ramakers de make-up en haren verzorgd.

Haar huid heb ik geëgaliseerd met concealer, waarna ik een foundation afgestemd op haar huid heb aangebracht. Onder en op de ogen is een lichtere kleur foundation gebruikt als highlighter. Shapen en highlighten is bij een natural beauty het belangrijkste. Ook de neus en voorhoofd zijn gehighlight met een lichtere kleur foundation. Terwijl langs de neus en onder het jukbeen is geshaped met een donkere foundation. Vervolgens heb ik het geheel afgepoederd met een transparante poeder.

De wenkbrauwen zijn lichtjes bijgetekend en met een wenkbrauwgel gefixeerd.

De ogen van Deborah heb ik licht aangezet tot in de arcadeboog met een bruine tint oogschaduw. De wimpers zijn licht gekleurd met een zwarte mascara. Door eerst het mascaraborsteltje aan een tissue af te vegen, kun je een lichte mascara aanbrengen op de wimpers.

Op het jukbeen is een brons kleurige blusher aangebracht. En op haar slapen is een oplichtende highlighter gebruikt.

De lippen heb ik mooi vorm gegeven met een nude kleurige lippotlood. Daaroverheen is een nude kleurige lippenstift gebruikt.

De haren heb ik stijl gekamd.

Ook deze foto's zijn weer genomen als beautyshot, een close-up van het gezicht.

Hier het resultaat van deze geweldige shoot. De foto's zijn gemaakt door Michel Zoeter.

DeborahL070413-029

 

One Response to “Fotoshoot Natural Beauty”