27 februari 2013 ~ 2 Comments

Fotoshoot High Key

Shanna en diana-026Vandaag heb ik een fotoshoot gedaan met high key licht. De opdracht was dan ook een zachte look met een naturel look

Hiervoor heb ik bij modellen Diana Pronk en een anoniem model de make-up en haren verzorgd.

Als eerst het anonieme model. Haar huid heb ik geëgaliseerd met concealer, waarna ik een foundation afgestemd op haar huid heb aangebracht. Onder en op de ogen is een lichtere kleur foundation gebruikt als highlighter. Vervolgens heb ik het geheel afgepoederd met een transparante poeder.

De wenkbrauwen zijn lichtjes bijgetekend en met een wenkbrauwgel gefixeerd.

Op de ogen heb ik een licht bruine en licht oranje oogschaduw gebruikt. De wimpers zijn aangezet met weinig zwarte mascara.

Op het jukbeen is een perzik kleurige blusher aangebracht. En op haar slapen is een oplichtende highlighter gebruikt.

De lippen heb ik mooi vorm gegeven met een nude kleurige lippotlood. Daaroverheen is een bruin rose lippenstift gebruikt.

De haren zijn goed doorgeborsteld en gestyled langs het gezicht.

Vervolgens was Diana aan de beurt. Haar huid heb ik geëgaliseerd met concealer, waarna ik een foundation afgestemd op haar huid heb aangebracht. Shanna en diana-239Onder en op de ogen is een lichtere kleur foundation gebruikt als highlighter. Vervolgens heb ik het geheel afgepoederd met een transparante poeder.

De wenkbrauwen zijn lichtjes bijgetekend en met een wenkbrauwgel gefixeerd.

Op de ogen heb ik een licht bruine oogschaduw gebruikt. De wimpers zijn aangezet met weinig zwarte mascara.

Op het jukbeen is een rose kleurige blusher aangebracht. En op haar slapen is een oplichtende highlighter gebruikt.

De lippen heb ik mooi vorm gegeven met een nude kleurige lippotlood. Daaroverheen is een nude kleurige lippenstift gebruikt.

Diana heeft prachtige krullen van haar zelf. Daar hoefde dan ook verder weinig aan te gebeuren.

Shanna en diana-334Als tweede look heb ik bij het anonieme model de ogen extra aangezet. Met paarse, groene en bruine oogschaduw op het bewegend ooglid. In de arcadeboog heb ik een bruine oogschaduw gebruikt. Ook onder de ogen heb ik een paarse, groene en bruine oogschaduw gebruikt. Boven de wimpers heb ik een zwarte eyeliner gebruikt. De wimpers zijn nog eens extra aangezet met zwarte mascara.

De lippen zijn ingekleurd met een paarse lippenstift.

Hier het resultaat van deze geweldige shoot. De foto’s zijn gemaakt door Aart van Joolingen.

Shanna en diana-639-bewerktShanna en diana-315-bewerktShanna en diana-037

 

2 Responses to “Fotoshoot High Key”