05 maart 2015 ~ 0 Comments

De nieuwste lentekleuren 2015 LCN Under the Sea

De nieuwste lentekleuren 2015 LCN Under the Sea

4Geen seizoen roept zoveel herinneringen, vreugde en vlinders in mijn buik op als het voorjaar. We zijn verliefd op het leven en veroveren de wereld.

Met een gemak, dat je soms alleen onder water voelt, laten we ons in met lenteflirts en met een beetje geluk misschien zelfs met een eeuwigdurende kostbare schat. In de zomer lonkt de reislust naar exotische locaties. Hartstochtelijke kleuren nodigen u uit voor zorgeloze zomeravonden op de mooiste zandstranden. Dit jaar is op vele manieren verwachtingsvol.

De reis wordt spannend en opwindend – dat staat vast!6

Met de nieuwe trendkleuren van het lenteseizoen slaat u iedereen aan de haak. Strandgangers opgepast: Er staat u een date met een charmante waterman te wachten. Of het nu op een zandstrand of zeebodem is, het perfecte figuur heeft u in ieder geval, want deze collectie belooft u een verleidelijke look.

11Mooie kleuren lokken naar maritieme avonturen. Dompel jezelf onder in de nieuwe wereld van kleur “Under the Sea” en verspreid koele elegantie. Perfect uitgerust zet de avond zich voort gedurende “Yachtparty” en met onze trendlak “Oh my! Sea treasure ahead” zult u schitteren bij elke goudschat die aan het oppervlak fonkelt. Dan doet zich enkel de vraag nog voor: “Do you speak Coral”?

Maak nu kennis met de nieuwste lentekleuren van LCN Under the Sea bij Nancy’s BeautySalon.

Leave a Reply