02 juni 2017 ~ 0 Comments

8 Trends die we deze zomer zien

Het zonnetje laat zich alweer zien, de avonden worden zwoeler en het festivalseizoen is begonnen: It will soon be summer time!

Ik zet hier dé zomertrends van 2017 op een rij.

Colourful eyes

Dat de jaren ’80 beauty looks weer terug komen is wel duidelijk! Kies voor roze, geel, blauw of groen, knallend of pastel op je ogen.

Wil je nog opvallender gaan? Ga dan voor metallic colours. Maak een smokey eye look met deze kleuren en je bent helemaal on trend.

Ultra glossy

Ook gloss mag dit jaar op verschillende plekken. Op je lippen, ogen en wangen; het staat mooi bij een natural look of juist een shiny avondlook.

De matte lipsticks van de afgelopen jaren mogen dus weer de kast in. Daarnaast worden de hologram-lipsticks helemaal hot!

Pink blush bomb

Blush all over the face! Smeer extra veel roze blush op je wangen en vergeet je ogen deze zomer niet.

Natural pedicure

Eindelijk weer een nageltrend zonder poespas. Geen felle of lichte pastelkleuren, maar natuurlijke beige-, bruin-, kaki- en grijstinten.

Woman’s feet by blue pool with pebbles and tropical leaf

Perfect te combineren met de ‘fijne stappers trend’: comfortabele sandaaltjes en slippertjes die wél lekker lopen.

Hair

Qua haar gaan we van kort naar nóg korter. Kies voor een lob, bob of voor echte daredevils: de buzzcut. Stoer, praktisch en lekker fris. Kristen Stewart is al gesport met deze gewaagde look.

Liever halflang haar? Draag het dan strak naar achteren, zoals de blow back, of lekker rommelig voor een grungy look. Een beetje uitgroei past zelfs erg goed bij deze trend.

Wie echt geen afstand kan doen van haar lange lokken, kiest voor vlechtjes in alle soorten en maten.

Glitters

We zagen het al op de catwalk bij Gucci, maar deze zomer wordt het pas echt hot! Op of onder de ogen, op je lippen of zelfs op de rest van het gezicht: glitters mogen overal. Wees niet bang om overdag te shinen.

Natural look

Ook de natural look blijft helemaal hot. Opvallend bij deze look zijn de naked lashes, die al voorbij kwamen in shows van Prada en Givenchy. Die mascara kan je weer opbergen dus.

Vind je dit iets te kaal? Kies dan voor een natuurlijke tint oogschaduw op je oogleden of alleen een klein en bescheiden likje mascara op je wimpers.

Rechte brows

De hoekige wenkbrauwen die we de laatste jaren vooral zagen, worden nu weer vervangen door rechte, geëpileerde wenkbrauwen.

Daarnaast zullen ook de baby brows veel gezien worden. Wat zachter en frisser qua look en perfect in combinatie met de rechte brow-trend!

Wil je ze nog wat zachter? Laat ze dan 1 à 2 tinten lichter bleken.

Leave a Reply